VUOSIKOKOUSKUTSU tiistaina 8.4.2014 klo 18.00

VUOSIKOKOUSKUTSU

Suomen maastojousiampujain liiton vuosikokous pidetään tiistaina 8.4.2014 klo 18.00 ABC-Lohjan liikenneaseman kokoustilassa Hossanmäentie1, 08350 Lohja.

Uusien yhdistyksen sääntöjen mukaiseen kahden kokouksen toimintamalliin siirtymävuoden kokouksen asialistalla on sääntömääräisesti esillä vuoden 2013 toimintakertomuksen-, tilinpäätöksen- sekä toiminnantarkastuskertomuksen vahvistaminen sekä tilinpäätöksen vahvistaminen ja päätetään vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille.

 

Kokouksessa vahvistetaan myös siirtymävuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2014 jotka on voimassa syyskokoukseen 2014 asti, jolloin vahvistetaan uusi toimintasuunnitelma ja talousarvio joka tulee koskemaan vuotta 2015.

 

Kokouksessa käsitellään myös kaksi jäsenseuroilta tullutta esitystä jotka ovat tämän kokouskutsun ohessa liitteenä.

 

Nykyinen hallitus jatkaa, siirtymävuodesta johtuen niin kuin aikaisemmin on tiedotteessa ilmoitettu, toimikauttaan syyskokoukseen 2014 asti jolloin sääntömääräisesti valitaan uudet hallituksen jäsenet, erovuorossa ovat tuolloin kaikki nykyisen hallituksen jäsenet.

 

Jos jäsenseuran puheenjohtaja ei itse pääse osallistumaan kokoukseen, on kokoukseen osallistuvalla seuran edustajalla oltava seuransa myöntämä valtakirja edustusoikeudesta.

Kokouksessa käsiteltäväksi haluttavat muut asiat on toimitettava puheenjohtajalle tai varapuheenjohtajalle kirjallisina vähintään viikkoa ennen kokousta (pj.s-posti, rilau.misal@gmail.com tai vpj, s-posti, olli.virola@gmail.com

 

Tervetuloa!

MUUTOS ESITYS 1

MUUTOS ESITYS 2

 

Kategoria(t): AJANKOHTAISTA. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.