FFAA:n Syystiedote 2014

Hyvää syksynaikaa arvon maastojousiammuntaharrastajat

Kesä meni jälleen menojaan ja vain muisto jäi mukavan lämpimistä ja leppoisista ilmoista joita menneelle kesälle mahtui runsain määrin. Maastojousiammuntakilpailujakin oli harrastajille tarjolla lukuisia joten kaikkinensa voisi sanoa että mennyt kesä oli ainakin edellä mainittujen asioiden vuoksi maastojousiammunnan harrastajan ”unelmakesä”.

Vaan syksy saapuu ja syksyn myötä syyskokous jossa valitaan FFAA:lle uusi hallitus. Myös SM-kilpailujen ja IFAA:n sääntöjen alaisten kansallisten kilpailujen järjestämislupien haku vuodelle 2015 on taas ajankohtainen.

Syyskokous 2014 

FFAA:n historiassa ensimmäinen Suomen maastojousiampujain liiton syyskokous pidetään 16.11.2014 klo 12.00 ABC-Lohjan liikenneaseman kokoustilassa

Hossanmäentie1, 08350 Lohja.

Asialistalla ovat sääntömääräiset asiat:

– suoritetaan kokouksen avaus – valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri – valitaan kaksi (2) pöytäkirjan tarkastajaa ja kaksi (2) ääntenlaskijaa – todetaan läsnäolijat ja äänioikeutetut jäsenyhdistykset – todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus – vahvistetaan toimintasuunnitelma, – talousarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksujen suuruus vuodelle 2015. – valitaan joka toinen vuosi hallituksen puheenjohtaja ja erovuoroisten jäsenten tilalle hallituksen muut jäsenet (koska nyt kokoontuva syyskokous on kahden vuosikokouksen malliin siirtymisen siirtymävuoden kokous ja nykyinen hallitus on istunut puoli vuotta ”yliaikaa” niin erovuorossa ovat puheenjohtaja sekä kaikki hallituksen jäsenet. Nykyisessä hallituksessa on puheenjohtajan lisäksi viisi varsinaista jäsentä ja kaksi hallituksen ulkopuolista asiantuntijajäsentä (delegaatti ja webmaster). Kaksi nykyisen hallituksen varsinaista jäsentä ovat ilmoittaneet että eivät ole käytettävissä uutta hallitusta valittaessa. Puheenjohtaja ja hallituksen muut varsinaiset jäsenet eivät ole ilmoittaneet esteellisyydestään jatkaa myös seuraavalle kaudelle, jos kokous heidät tehtäviin valitsee). – valitaan yksi tai kaksi tilintarkastajaa tai toiminnantarkastajaa ja vastaava määrä varatilintarkastajia tai varatoiminnantarkastajia – käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat – suoritetaan kokouksen päättäminen

Nyt on aika päästä vaikuttamaan FFAA:n toimintaan ja toiminnan kehittämiseen. Kaikki hallitustyöstä kiinnostuneet osallistukaa kokoukseen ja asettukaa ehdokkaiksi puheenjohtajan ja hallituksen valinta vaaliin! 

Jos jäsenseuran puheenjohtaja ei itse pääse osallistumaan kokoukseen, on kokoukseen osallistuvalla seuran edustajalla oltava seuransa myöntämä valtakirja edustusoikeudesta.

Kokouksessa käsiteltäväksi haluttavat muut asiat on toimitettava puheenjohtajalle tai varapuheenjohtajalle kirjallisina vähintään viikkoa ennen kokousta (pj.s-posti, rilau.misal@gmail.com tai vpj, s-posti, olli.virola@gmail.com

Kilpailujen järjestämislupien haku vuodelle 2015 

Vuoden 2015 IFAA:n sääntöjen alaiset maastojousiammunnan Suomenmestaruuskilpailut sekä kansalliset kilpailut ovat seurojen haettavissa. Ohessa ovat Suomenmestaruuskilpailujen päivämäärät sekä Finnish Open kilpailun päivämäärä. Muiden kansallisten kilpailujen päivämäärät ovat hakijaseuran itsensä päätettävissä.

FFAA:n SM-kilpailujen järjestämisluvan hakeminen:

Jäsenseurojen päätöksellä on yhteisesti sovittu että hakemukset SM-kilpailujen järjestämisestä tulee toimittaa hallitukselle sovittuun päivämäärään mennessä (30.11.2014). Tämän jälkeen hallitus myöntää SM-kilpailuluvat siten, että kilpailuluvat jakaantuvat tasapuolisesti kaikkien hakijaseurojen kesken.

Jos kuitenkin jokin jäsenseura on suunnitellut/päättänyt hakea jonkun tietyn SM-kilpailun järjestämislupaa, mutta se tarvitsee järjestämisluvan kilpailujen järjestämiseen ennen yhteisesti sovittua päivämäärää, on luvanhakijaseuran kysyttävä suoraan muilta jäsenseuroilta lupaa järjestää haluamansa SM-kilpailu. Jos muut jäsenseurat yksimielisesti hakijaseuralle järjestämisluvan myöntävät, lupa järjestämiseen on tällä menettelyllä vahvistettu ja myönnetty kaikkien seurojen yhteispäätöksellä.

Näin tasa-arvo SM-kilpailujen järjestämisestä toteutuu jos poikkeusaikataulua järjestämislupahauissa tarvitaan.

Haussa olevat SM-kilpailut ja kilpailujen päivämäärät:

Flint SM 18.1.2015

20yrd.120nuolta SM 8.2.2015

20yrd. 60nuolta SM 1.3.2015

Eläin SM 26.4.2015

Field/maasto SM 23-24.5.2015

3D SM 7.6.2015

3D Bowhunting SM 20.9.2015

Finnish Open 27-28.6.2015

Jäsenseurat voivat hakea järjestämislupaa myös Finnish Open kilpailulle joka ei ole SM kilpailu, mutta haettavissa myös yksittäisen jäsenseuran järjestämänä. Järjestämispaikka on Siuntion maastorata-alue ja FFAA antaa käyttöön omistamansa 3D eläinkuva maalit ja muita rata- ja oheistarvikkeita. Järjestävä seura maksaa itse kaikki kilpailun järjestämiskulut ja konsultointikulut, mutta myös saa järjestelypalkkiona kaikki kilpailutuotot. Kilpailujen järjestelyjen tulee vastata kaikilta osin kansainvälisten kilpailujen laatutasoa.

Järjestämislupahakemukset, SM-kilpailut sekä IFAA:n sääntöjen alaiset kansalliset kilpailut, tulee toimittaa/ilmoittaa viimeistään 30.11.2014 mennessä s-postiosoitteeseen olli.virola@gmail.com tai rilau.misal@gmail.com

Myös lisätietoja voi kysyä s-postitse edellä mainituista osoitteista.

Kategoria(t): AJANKOHTAISTA. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.