Ylimääräinen vuosikokouskutsu

KOKOUSKUTSU
SUOMEN MAASTOJOUSIAMPUJAIN LIITTO
YLIMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 12.6.2012 klo 18.00
Varisto/Vantaa Martinkyläntie 48 (Kodin 1. kahvio)

Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

Kokouksen avaus

Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, kahden pöytäkirjantarkastajan ja kahden äänenlaskijan valinta

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
todetaan paikalla olevat jäsenyhdistykset ja heidän äänimääränsä

Kokouksen esityslistan hyväksyminen

Edellisen vuosikokouksen pöytäkirjan tarkistaminen

Päätetään ja vahvistetaan varsinaisessa vuosikokouksessa (8.3.2012) päätetyt ja hyväksytyt sääntömuutosehdotukset Suomen maastojousiampujain liiton sääntömuutoksista koskien  sääntökohtia:
6.1 Hallitus. hallituksen jäsenten lukumäärä puheenjohtajan lisäksi nostetaan nykyisestä viidestä jäsenestä kuuteen jäseneen alkaen toimikaudesta 1.1.2013.

(vanha sääntö, muutettava kohta: Yhdistyksen asioita hoitaa hallitus, johon kuuluu vuosikokouksessa valittavat puheenjohtaja ja viisi (5) jäsentä.)
(uusi sääntö, Yhdistyksen asioita hoitaa hallitus, johon kuuluu vuosikokouksessa valittavat puheenjohtaja ja kuusi (6) jäsentä.)

6.2 Yhdistyksen kokoukset. Yhdistyksen vuosikokouksia pidetään kaksi kertaa vuodessa alkaen 1.1.2013 toimikaudesta.

(vanha sääntö, muutettava kohta: Yhdistyksen vuosikokous pidetään vuosittain hallituksen määräämänä päivänä aikaisintaan maaliskuun ensimmäisen (1) päivän jälkeen, mutta viimeistään huhtikuun viimeiseen päivään mennessä.)
(uusi sääntö, Yhdistyksen vuosikokouksia on kaksi(2) hallituksen määrääminä päivinä. Kevätkokous on aikaisintaan maaliskuun ensimmäisen (1) päivän jälkeen, mutta viimeistään huhtikuun loppuun mennessä. Syyskokous on aikaisintaan lokakuun ensimmäisen(1) päivän jälkeen, mutta viimeistään marraskuun loppuun mennessä.)

Muut kokouksessa esiteltävät asiat

Kokouksessa käsiteltäväksi haluttavat muut asiat on toimitettava puheenjohtajalle kirjallisina vähintään viikkoa ennen kokousta.

Tervetuloa !
Lauri Salmi
Puheenjohtaja

Kategoria(t): AJANKOHTAISTA, Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.