Liiton sääntöjen päivittäminen ja pj kesäterveiset!

Liiton ylimääräisessä vuosikokouksessa 12.6.2012 asiantuntevanaktiivijäsenistön voimin käsiteltiin liiton sääntöjen uudistamista ja päivittämistä. Aiemman kahden kohdan uudistuksen lisäksi päätettiin liiton säännöt päivittää kokonaisuudessaan uuden yhdistyslain mukaisiksi. Uusi sääntöesitys käytiin läpi kohta kohdalta ja esitys uusiksi säännöiksi on esillä tämän tiedotteen liitteenä. Seuraava ylimääräinen yhdistyskokous sääntömuutosasiassa pidetään 9.8.2012, josta toimitetaan ajallaan vielä erillinen ilmoitus ja kutsu. Kommentit sääntömuutosasiassa pyydetään toimittamaan kirjallisena hallituksen tietoon hyvissä ajoin ennen kokouspäivää.
LINKKI SÄÄNTÖLUONNOKSEN… 

 

Kesäterveisin

pj. Lauri Salmi

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.