FFAA Jäsentiedote syystalvi 2012

FFAA Jäsentiedote syystalvi 2012

Syksy on jo edennyt talven kynnykselle, ja jo kauas taakse jääneen kesäkisakauden jälkeen porukat ovat valtaosin siirtyneet hallikausitreeneihin ja hiomaan perusammuntaa kohdalleen, jotta sitten seurojen järjestämissä pikkujoulu- ja kinkkukisoissa on vuoden viimeinen ”iskun paikka” kohdallaan. Syksyn piristykseksi olemme myös saaneet nauttia jousiammunnan tähtihetkistä Jarkko Lehtisen maailmanmestaruuden uusimisen myötä, vielä kerran onnittelut.  FFAA:n hallitus yritti parhaansa mukaan saada Jarkon maailmanmestaruudelle medianäkyvyyttä mutta taas ja jälleen kerran median kiinnostus asiaa kohtaan oli nollaluokkaa…harmi. Mutta yrittänyttä ei laiteta, ja tulevien kansallisten ja kansainvälisten kilpailutapahtumien yhteydessä pyrimme maastojousiammunnasta saamaan juttua myös medioihin (lehdet, radio,tv).
Muutakin hallitus on tehnyt kun vain media-asioiden kanssa puuhastellut, hihat käärittiin hetimiten kesäkisakauden jälkeen ja kokouksia on pidetty ahkerasti jotta monet ”pöydällä” olevat vuoden 2012 ja aikaisemmatkin ajankohtaiset asiat on saatu etenemään.
Asialistalla on ollut mm. sääntömuutosasia jonka tarkoituksena on siirtyä kahden vuosikokouksen rytmiin alkaen v. 2013 kevät- ja syyskokouksesta eteenpäin. Sääntömuutos on patentti ja rekisterihallituksessa vahvistettavana ja tullee sieltä aikanaan jonka jälkeen uudistus on voimassaoleva.
FFAA:n kilpailijavakuutukset olivat myös päivityslistalla ja uusi vakuutussopimus, vakuutusyhtiö Pohjolan kanssa, on loppuviilausta vailla valmis. Sen verran tässä jo kaikkia 2013 FFAA:n kilpailuihin osallistuvia koskevaa ennakkotietoa, että kilpailulisenssimaksu nousee 40€/kausi ja käyttöön tulee vain yksi lisenssi, siis ei tule olemaan erikseen juniori tai seniori tai harrastajalisenssiä. Vakuutus- ja lisenssiasiasta sekä lisenssin maksukäytännöistä tiedotetaan lähitulevaisuudessa tarkemmin liiton nettisivuilla. Seuraa ilmoittelua!
Viimeisimmässä hallituksen kokouksessa 17.11.2012 hallitus päätti että seurojen jäsenmaksut pysyvät ennallaan eli 60€/per kymmenen jäsentä, jne.
Vakuutus- ja lisenssimaksukäytäntöjen vuoksi liiton pankkitili tulee vaihtumaan joten jäsenseurojen huomioksi tärkeä tiedotus: Seuratkaa FFAA:n sivujen ilmoittelua ja s-postianne, ja maksakaa jäsenmaksu vasta kun uusi pankkitilinumero ilmoitetaan.
Kokouksessa käsiteltiin myös kolmipistetaulujen käyttöönoton jatkotoimenpiteitä, siis siitä, lähteekö FFAA:n hallitus tekemään esitystä taulujen käyttöönotosta IFAA:n maailmanneuvostolle. Kolmipistetaulujen käyttöönotosta tehtiin kyselypyyntö kotimaisilta jäsenseuroilta, tarkoituksena kartoittaa Suomen jousiammuntaseurojen kanta asian kannatettavuudesta. Jäsenseurojen hallitusten kannanotot tuli palauttaa 31.10.2012 mennessä. Kannanottoja (kokouspöytäkirjaotteita) tuli annettuun päivämäärään mennessä jäsenseuroilta 8 kpl. Kaikissa seurojen kannanotoissa kolmipistetaulujen käyttöönottoa ja käyttöönoton esittämistä IFAA:n maailmanneuvostolle vastustettiin. Hallitus ei ryhdy jatkotoimiin kolmipistetauluasiassa, ja päätti että kolmipistetauluasia on loppuun käsitelty.
Kokouksessa vahvistettiin vuoden 2013 kisakalenteri joka tulee pikimmiten FFAA:n nettisivuille. Muistutukseksi tähän, että kilpailunjärjestäjien ja kilpailijoiden toivomuksesta, kilpailuilmoitukset ja ilmoittautumiset olisivat liiton sivuilla hyvissä ajoin ennen kilpailuja, ja kilpailijat ilmoittautuisivat kilpailuihin annettujen aikataulujen puitteissa.
FFAA:n kilpailu- ja edustusliivien tilauksesta tulee myös piakkoin ilmoitus liiton sivuille.
Ja lopuksi vielä, kalenteriin merkittäväksi, ensi-ilmoitus FFAA:n vuosikokouksesta joka pidetään Lohjan ABC- asemalla 21.3.2013 klo 18.00 alkaen ( tästä tiedotetaan vielä seuroja, ja liiton sivuilla lähempänä ajankohtaa).

Lauri Salmi, puheenjohtaja

Kategoria(t): AJANKOHTAISTA, Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.