Tiedoksi tärkeää jäsenseura-asiaa

Tiedoksi tärkeää jäsenseura-asiaa, ja muutakin alkaneen vuoden muistettavaa.

Ensin tärkeä muistutus superlisenssin ostajille (superlisenssin voi ostaa SJAL:in nettisivujen linkin kautta). Varmistakaa että jousiammuntaseura jossa olette jäsenenä, on myös Suomen maastojousiampujain liiton (FFAA) jäsenseura. Jos näin ei ole, ampuja ei voi osallistua FFAA:n virallisen kisakalenterin mukaisiin valtakunnallisiin ja/tai kansainvälisiin kilpailuihin.
Uudeksi jäsenseuraksi voi liittyä ilmoittamalla liittyminen FFAA:n hallitukselle (yhteystiedot) ja maksamalla vuoden 2013 jäsenseuramaksu pankkitilille joka löytyy (FFAA:N lisenssi) sivulta. Jäsenmaksu on 60€/v /per 10 ”maastojousiampujaa” ja 60€ lisää aina seuraavalta alkavalta 10 ampujalta. Minimimaksu on 60€/v. Jäsenseuramaksu on maksettava tammikuun loppuun mennessä. Lisätietoa voi kysyä, ffaa hallitus (yhteystiedot) sivuilta.

Ja vielä ne ”tutut asiat” muistin virkistämiseksi:
• FFAA tai superlisenssi tulee olla maksettuna ennen ensimmäistä virallista FFAA:n kisakalenterin kilpailua eli Loimaan Flint-SM 13.1.2013.
• kuitti maksetusta lisenssistä mukaan kilpailuihin, näin vältytään epäselvyyksiltä jos maksu ei jostain syystä ole kirjautunut rekisteriin.
• vuoden 2013 jäsenkortteja tehdään sitä mukaa kun lisenssimaksuja kirjautuu rekisteriin ja niitä jaetaan lisenssin maksaneille ampujille kilpailujen yhteydessä Loimaalla ja Espoossa sekä aina tulevissa vuoden kilpailuissa. Tarvittaessa jäsenkortti voidaan toimittaa myös postitse.

FFAA hallitus

 

Kategoria(t): AJANKOHTAISTA. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.