Luokituskortti on tullut käyttöön IFAA:n kansainvälisiin euroopanmestaruus- ja maailmanmestaruus maastojousiammuntakilpailuihin (EFAC, EBHC,WFAC,WBHC).

Luokituskortti on tullut käyttöön IFAA:n kansainvälisiin euroopanmestaruus- ja maailmanmestaruus maastojousiammuntakilpailuihin (EFAC, EBHC,WFAC,WBHC). Kaikki jotka osallistuvat kyseisiin kilpailuihin tarvitsevat FFAA:n hallituksen edustajan tarkastaman ja allekirjoittaman luokitustodistuksen. Jousiampujan on itse tulostettava IFAA:n internet sivuilta luokituskortti johon hän merkitsee oman aselajinsa luokituksen. Luokitus tulee jostain kotimaisesta, kuluvan kilpailukauden, SM-tason kilpailutuloksesta. Esimerkiksi Loimaalla 15-16.6.2013 ammuttavasta Field/Hunter SM-kilpailusta. Kaikissa SM-tason kilpailuissa alkaen Espoon 120N/20y kilpailusta on FFAA:n edustaja (hallituksen jäsen) joka tarkastaa luokituskorttiin kelpaavan kilpailutuloksen ja allekirjoittaa tarkastuksen jälkeen luokituskortin. Ampujan on itse toimitettava tulostamansa luokituskortti toimitsijalle ja selvitettävä aselajinsa ja luokitukseen hyväksyttävä kilpailu ja kilpailutulos.

Tulevan kesän kansainvälisistä kilpailuista ainakin Unkarin EFAC (Europian Field Archery Chanpionship) kilpailuissa ampujan tulee luokituskortti esittää kilpailun järjestäjille.     Linkki IFAA:n luokittelukortti sivulle 

 

FFAA hallitus

Kategoria(t): AJANKOHTAISTA. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.