FFAA:N LISENSSI

Kilpailulisenssit vuonna 2015

Jokaisella liiton kilpailuun osallistuvalla urheilijalla tulee olla voimassa oleva lisenssi. Lisenssin lunastava urheilija sitoutuu noudattamaan liiton sääntöjä ja kilpailumääräyksiä. Lisenssiin kuuluu tapaturma- ja vastuuvakuutus lukuun ottamatta yli 80-vuotiaille tarkoitettua 80-lisenssissä jossa on vain vastuuvakuutus, sillä vakuutusyhtiö ei myönnä tapaturmavakuutuksia yli 80-vuotiaille.

Lisenssien osto tapahtuu kuten ennenkin osoitteesta https://lisenssi.sportti.fi/index.php?lid=24049  Suomen maastojousiampujain liitto.

Jos olet ostamassa superlisenssiä niin valitse lajiliittovalikosta Suomen jousiampujain liitto, tai linkki www.sjal.fi

Tämän jälkeen toimi rekisteröintisivujen lisenssinvalinta- ja maksuohjeiden mukaan.  Rekisteröintisivuilla on myös tarkemmat tiedot lisensseistä (tuoteselosteet ja vakuutusehdot).

Suomen maastojousiampujainliiton lisenssien hinnat v.2015 ovat:

A-lisenssi (aikuisten kilpailulisenssi) alle 80-vuotiaat 40€

B-lisenssi (juniorien kilpailulisenssi) alle 17-vuotiaat 25€

80vuotiaat ja vanhemmat (yli 80v kilpailulisenssi, sisältää vain vastuuvakuutuksen) 20€

Vuonna 2015 on edelleen mahdollista ostaa myös Superlisenssi, joka on voimassa sekä FFAA:n että SJAL:in kilpailutoiminnassa. (Superlisenssin osto tapahtuu rekisteröintisivulla Suomen jousiampujain liiton valikosta).

Superlisenssien hinnat ovat:

SA-lisenssi (aikuisten kilpailulisenssi) alle 80-vuotiaat 83€

SB-lisenssi (juniorien kilpailulisenssi) alle 17-vuotiaat 52€

Uutena tulee 50 prosentin alennus henkilön ensimmäiseen lisenssiin. Tämä niin sanottu ensilisenssi on tarkoitettu vain niille, joilla ei ole koskaan aiemmin ollut FFAA:n kilpailulisenssiä, eikä superlisenssien kohdalla myöskään SJAL:in eli Suomen jousiampujain liiton kilpailulisenssiä.

AE-lisenssi (aikuisten ensimmäinen kilpailulisenssi) alle 80-vuotiaat hinta on 20€

BE-lisenssi (juniorien ensimmäinen kilpailulisenssi) alle 17-vuotiaat hinta on 12,50€

Superlisenssi SAE-lisenssi (aikuisten ensimmäinen kilpailulisenssi) alle 80-vuotiaat hinta on 41,50€

Superlisenssi SBE-lisenssi (juniorien ensimmäinen kilpailulisenssi) alle 17-vuotiaat hinta on 26€

80-vuotiaat ja vanhemmat 80E-lisenssi (yli 80v ensimmäinen kilpailulisenssi, sisältää vain vastuuvakuutuksen )10€

HUOM! Ensilisenssiä eivät voi ostaa henkilöt, joilla on joskus ollut FFAA:n kilpailulisenssi tai superlisenssin ollessa kyseessä SJAL:in kilpailulisenssi. Valitse E-sarjasta sopiva lisenssi, jos olet ostamassa ensilisenssiä.

HUOM! Jos olet ostamassa Superlisenssiä, tarkistathan, että joko oma seurasi on SJAL:in jäsen tai olet jäsenenä oman seurasi lisäksi myös jossain SJAL:in jäsenseurassa.

HUOM! Kun maksat lisenssin, syötä viitenumero viitekenttään.  Se on ainoa tapa kertoa, kenen lisenssi on maksettu ja sitä kautta lisenssi tulee näkyviin maksettujen lisenssien listalle. Jos maksat ilman viitenumeroa, lisenssi ei tule näkymään maksettujen lisenssien listalla.

Vastaa